Uitgezonden leden

Familie Rietveld

Wilbert en Marieke Rietveld zijn met hun kinderen, Doortje, Lucas en Daniel in 2010 uitgezonden vanuit onze gemeente voor MAF naar Indonesië.

Wilbert leidde vanuit Papoea het globale IT team. Vanaf medio 2023 leidt hij het team vanuit Amerika. Dit team, bestaande uit medewerkers in Amerika, Afrika en Indonesië, ondersteunt de verschillende vliegbasissen van MAF wereldwijd. Wilbert: “Het is steeds weer een uitdaging om met minimale middelen, zoals stroom en internet, toch voor elkaar te krijgen om een luchtvaartorganisatie te ondersteunen met een stabiele infrastructuur voor Informatie & Communicatie Technologie (ICT)”.

MAF heeft vliegbasissen in Latijns Amerika, Afrika en Azië. Iedere vliegbasis is verschillend en heeft daarmee weer zijn eigen (ICT) uitdagingen. Toch blijft het doel op alle basissen hetzelfde: om zelfs de meest afgelegen gebieden te bereiken met het evangelie en praktische hulp. De lokale bevolking, kerken en zendingsorganisaties maken dankbaar gebruik van de mensen, materialen en post die MAF invliegt en van de communicatiemogelijkheden die MAF hen biedt. MAF houdt communicatienetwerken in stand op plaatsen waar anders geen verbinding zou zijn. Radio- en satellietcommunicatie zijn onmisbaar om de hulpvluchten van MAF te coördineren.

U helpt mee door te bidden voor Wilbert, Marieke en hun kinderen. Gebedspunten worden in de Marnixbode, de weekbrief en hun nieuwsbrief vermeld. Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen, meldt u dan aan via tfc@rietveldwerkers.nl.

Daarnaast zijn zij voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van de financiële steun van supporters. U kunt supporter worden via www.maf.nl/rietveld. Elke euro die u geeft komt volledig ten gunste van Wilbert en Marieke Rietveld.

De uitzending van familie Rietveld wordt mede mogelijk gemaakt door Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).