Gemeentedag: De Fiets en Uitdaging route

Op maandag 24 mei, 2e Pinksteren, is het weer gemeentedag 😀. We nodigen u/jou van harte uit voor de Eet en Uitdaging (fiets)route! 🚲

Aanmelden kan tot 20 mei via marnixkerk.nl/gemeentedag of telefonisch via 06-42497821.

De start van de fietsroute is tussen 13.30 en 14:00 op het Marnixplein. Per 5 minuten vertrekt er een groepje/gezin. De exacte vertrektijd wordt een aantal dagen van te voren via de e-mail naar de aangemelde personen gestuurd. Indien u geen e-mailadres heeft, ontvangt u dit via de telefoon. Gelieve hier goed rekening mee te houden.

Op het Marnixplein ontvangt u/jij een verassingstasje waarmee de Eet en Uitdaging route voltooid kan worden. In dit verassingstasje zit wat lekkers, een routekaart en een aantal attributen. Er is ook rekening gehouden met de kinderen.

De Eet en Uitdaging route is zo’n 20 km lang. Onderweg zijn er 5 stops bij gemeenteleden waar een leuke uitdaging te wachten staat voor jong en oud. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om even uit te rusten.

Wilt u niet fietsen?

Op 3 locaties is er de gelegenheid gemaakt om elkaar te ontmoeten met wat lekkers. Dit is voor de mensen die niet willen of kunnen fietsen maar elkaar wel graag willen ontmoeten. Meer informatie (zoals de adressen) wordt verstuurd naar alle 70+’ers uit de gemeente. Wilt u deze brief ook ontvangen? Bel dan naar 06-42497821.

Mocht het één en ander niet doorgaan, dan hoort u dit tijdens de ochtenddienst op 2e Pinksteren.

De gemeentedag wordt volledig volgens de richtlijnen georganiseerd.