Marnixkoor

Wie zijn wij?

Het Marnixkoor is een gemengd koor, met Alt-, Sopraan-, Bas- en Tenorpartij. Het bestaat momenteel uit zo’n 30 personen, van diverse leeftijden.

Wat doen wij?

Het Marnixkoor is opgericht in 1960 onder de naam Zanglust. In 1974 werd deze naam veranderd in Marnixkoor. Het repertoire bestaat uit geestelijke en vaderlandse muziek van bekende componisten zoals Bach, Luttickhuizen, Johan Bredewout en Martin Mans.

Wij zingen meestal in het Nederlands, maar soms ook in het Duits en Engels. We werken mee aan zangdiensten en treden op in kerken, zangevenementen, zorginstellingen en bij andere gelegenheden, zoals de Middelburg VólKorendag. Verder nemen we af en toe deel aan speciale projectkoren.

Welkom

Vanaf dinsdag 29 september 2020 is onze repetitie elke week op dinsdag van 20:15 tot 21:45 uur in de Marnixzaal van de Marnixkerk. Deze zaal voldoet volledig aan het bouwbesluit en is COVID-19 proof; er is voldoende ventilatie en we zorgen voor voldoende afstand onderling. Welkom voor wie graag zingt en de boodschap van het evangelie uit wil dragen met zang en muziek. Als u/je van plan bent een repetitieavond te komen bezoeken lees dan eerst voor de voorwaarden in verband met COVID-19: Protocol gasten leden bezoek repetitieavond en bel dan met of doe een berichtje naar 06 81786117.