Kerkdiensten met bezoekers

Dit bericht is alleen van toepassing voor eigen gemeenteleden. Tot nader bericht kunnen wij, in verband met het coronavirus, helaas nog geen gasten verwelkomen in onze kerk.

Nu de maatregelen betreffende het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus wat zijn versoepeld, mogen er meer personen tijdens de kerkdiensten aanwezig zijn.
Vanaf nu gaat het opgeven voor de kerkdiensten als volgt:
  1. De gehele gemeente krijgt de gelegenheid om zich op te geven voor één kerkdienst per zondag. Opgeven kan (en moet altijd vooraf) via https://marnixkerk.eticketsysteem.nl. Gezinnen kunnen zich gesplitst opgeven. De ene ouder de morgendienst met een kind (of kinderen) en de andere ouder de middag/avonddienst met een ander kind (of andere kinderen).
  2. Opgeven voor die ene kerkdienst kunt u iedere week doen tot vrijdagavond 20.00 uur.
  3. Als er vrijdagavond na 20.00 uur nog plaatsen voor de kerkdienst(en) vrij zijn dan kunt u zich ook opgeven voor een tweede dienst.
In het vervolg ontvangt u niet meer wekelijks een uitnodiging. U kunt bovenstaande internetlink gewoon steeds weer opnieuw gebruiken.
Mocht er nieuwe informatie beschikbaar komen v.w.b. de kerkdiensten of het gemeenteleven dan ontvangt u hierover bericht.