Kerkdiensten met bezoekers

Het opgeven voor de kerkdiensten gaat als volgt:
  1. Gemeenteleden krijgen in in de week voor de aankomende zondag, de gelegenheid om zich op te geven voor één kerkdienst. Opgeven kan (en moet altijd vooraf) via https://marnixkerk.eticketsysteem.nl. Gezinnen kunnen zich gesplitst opgeven. De ene ouder de morgendienst met een kind (of kinderen) en de andere ouder de middag/avonddienst met een ander kind (of andere kinderen).
  2. Opgeven voor die ene kerkdienst kunt u doen tot vrijdagavond 20.00 uur.
  3. Als er vrijdagavond na 20.00 uur nog plaatsen voor de kerkdienst(en) vrij zijn dan kunt u zich, als u niet bent uitgenodigd, toch opgeven voor een dienst.
In de maanden juli en augustus kunnen gasten/vakantiegangers na vrijdagavond 20:00 uur een plaats boeken als er nog lege plaatsen zijn.

U kunt bovenstaande internetlink gewoon steeds weer opnieuw gebruiken.
Mocht er nieuwe informatie beschikbaar komen v.w.b. de kerkdiensten of het gemeenteleven dan ontvangt u hierover bericht.