Inzamelingsactie Oekraïne

In samenwerking met de gezamenlijke diaconieën van de Walcherse kerken zal er op zaterdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur een inzamelingsactie worden gehouden t.b.v. onze naasten in Oekraïne. Deze inzamelingsactie wordt gehouden omdat de oorlog in Oekraïne nog steeds doorgaat en de situatie voor velen daar zeer dreigend en schrijnend is en hulp nodig blijft.

U wordt van harte uitgenodigd om op deze datum binnen de gestelde tijd uw bijdrage te komen afgeven (ingang voorzijde) in de kerk. De organisatie vertrekt op woensdag 11 mei met ca. 5 vrachtwagens vol hulpgoederen naar Zythomir waar zij de ingezamelde goederen afgeven bij de Christian Baptist Church, vanuit hier worden de goederen naar Kiev en Charkov gebracht.

Op de flyer staat vermeld aan welke goederen voor dit transport erg veel behoefte is….mogen we op uw steun rekenen?

Zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur zijn er op locatie in Middelburg nog “handjes” nodig om te helpen alle spullen die zijn ingeleverd te verdelen, u kunt zich hiervoor opgeven bij diaken (Henk-Jan) Minnaard, 0118-465117. Ook voor verdere vragen inzake hulp aan Oekraïne kunt u bij hem terecht.

Flyer: Inzameling Oekraïne Marnixkerk