#Geloofwaardig onderwijs Geef je op voor de actieavond!

Op vrijdag 23 maart organiseren de JV’s van de Marnixkerk een actie avond voor de JBGG actie
#Geloofwaardig. Een gezamenlijke maaltijd, gymmen voor de kids, talentenveiling, bingo, koffie met
gebak en gezellig naborrelen. Kortom; een mooie ontmoetingsavond voor iedereen! De opbrengst
gaat naar verschillende onderwijsdoelen en toerusting in Pakistan, Nigeria en India.
Zie voor alle info de uitnodiging die wordt uitgedeeld bij binnenkomst in de kerk. Opgave kan via de
antwoordstrookjes, en inleveren in de bakken in de hal van de kerk, of via de email:
jeugdwerkactie2018@gmail.com. Tot dan!

Hieronder de uitnodiging:

Kom in actie:     #Geloofwaardig onderwijs.

Datum:                      23 Maart 2018

De JV’s  van de Marnixkerk Vlissingen organiseren gezamenlijk een actieavond voor de jeugdwerk actie van de JBGG; Samen in Actie!       Doelen: Geloofwaardig onderwijs!

• -12: Pakistan; schoon water voor kinderen uit arme gezinnen in Lahore
  • -16: Nigeria; onderwijs en toerusting aan dove tieners
  • +16: India; toerustingswerk aan jonge christenen en voorgangers

Het ingezamelde geld wordt gelijkmatig verdeeld over deze 3 doelen.

We starten met een gezamenlijke maaltijd voor de hele gemeente. Er staat een volledig verzorgde maaltijd voor u klaar. De menukaart is nog een verrassing! Aansluitend worden er verschillende activiteiten gepland in de kerk, en in 2 gymzalen. Voor alle leeftijdsgroepen wordt er gedurende de avond iets georganiseerd. Zie het schema hieronder:

0- 8 jaar8- 12 jaar12- 16 jaar>16 jaarallen ouder dan…
17:00Ontvangst en plekje zoeken
17:30Gezamenlijke maaltijd, afruimen
18:30Talentenveiling
19:00Gymmen in “Vlieger”Gymmen in “Bossenburg”
19:30Zingen
20:00Afsluiting, drinken met chips op locatieBingo
20:30Kids kunnen naar huis gaanSporten “Vlieger”Sporten “Bossenburg”Koffie met taart
22:00Naborrelen, wijnproeverij en hapjes

Talentenveiling

Er vindt die avond een talentenveiling plaats. Bijgevoegd een kaart waarop u een talent/ dienst/ leuk idee aan kunt bieden. Deze worden geveild. Bijvoorbeeld een avondje oppassen, een orgelconcert, een maaltijd, auto wassen,….. Bedenk een leuk idee!  Zet dit op de kaart en lever deze in, in de bakken van de kerk. U mag ook een talent aanbieden als u die avond niet aanwezig kunt zijn.

Ontmoeting

Een groot deel van de avond staat in het teken van ontmoeting: Samen eten, zingen, bingo, sporten, koffie met taart en gezellig na borrelen. Kortom, elkaar ontmoeten!

Opbrengsten: Alle kosten van deze avonden zijn gesponsord. Daarom komt uw bijdrage volledig ten goede aan de actie! U kunt contant (liefst gepast) betalen bij binnenkomst. Ook kunt u vast vooruit betalen op het rekeningnummer van de -16: NL17 INGB 0006835013 t.n.v David en Jonathan.

Bijgaand delen we ook het opgavestrookje uit, dit kan worden ingeleverd in de bakken in de kerk.

U kunt zich ook opgeven via: jeugdwerkactie2018@gmail.com Vragen? Bel: 0118-553230 of…..

Aantalp.p.Totaal
Maaltijd volwassene5,-
Maaltijd kinderen (t/m 12 jaar)2,5
Gymmen (t/m 12 jaar)2,5
Koffie met gebak2,5
Bingo1,-
Familiepakket totaal (Max bedrag met hele gezin)25,-
Extra gift t.b.v. de actie
Totaal

Opgaveformulier Kom in actie:      #Geloofwaardig onderwijs.

Datum:                      23 Maart 2018

Naam:………………………………………………………………………………………..

Adres:……………………………………………………………………………………….

Woonplaats:……………………………………………………………………………….