Ha jongens en meiden van de Marnixkerk,

Wat een teleurstelling dat we weer niet op zondag samen naar de kerk kunnen komen. Eigenlijk hadden we dat toch niet verwacht. We missen jullie en elkaar. Het samen zingen, samen bidden, samen leren uit de Bijbel.
En juist nu het jaarthema van de Marnixkerk ‘Dienen met blijdschap’ is… Hier worden we niet zo blij van, toch?
En toch gaat het in de Bijbel vaak over blijdschap, ook als er dingen niet leuk zijn. Het plan is om elke maand een tekst te leren die gaat over blijdschap…
Hoe?
  • Bij de mededelingen voor de dienst zal de maandtekst voorgelezen worden.
  • Als jullie kijken naar de kerkdienst hoopt de dienstdoende koster ook af en toe de maandtekst te laten zien. Zo kan je toch elke zondag oefenen.
  • Op deze pagina komen er elke keer als er een nieuwe tekst komt een werkje of kleurplaat die te maken heeft met de tekst.
  • Ook kunnen jullie deze pagina opvrolijken met foto’s van jullie knutsels en werkjes. Je kunt een foto sturen naar gelovenmetkinderen@gmail.com.
Doen jullie mee?
Groeten van de Kids Time – commissie

November

1 Thessalonicenzen 5 : 16,17 en 18 Verblijd u ten allen tijd. Bidt zonder ophouden, dankt God in alles, want dit is de wil van God in Christus Jezus over u.

Mozes

Johannes 3:16 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

Krummel

Elia

Pinksteren

Psalm 119: 171 Mijn lippen zullen Uw lof overvloediglijk uitstorten, als Gij mij Uw inzettingen zult geleerd hebben.

Speciaal voor jou

Hemelvaartsdag

Jezus en Petrus

De wonderbare visvangst

Mozes

Jezus verschijnt ook aan Thomas

De barmhartige Samaritaan

Psalm 56:4 Ten dage, als ik zal vrezen, zal ik op U vertrouwen.

Jezus verschijnt aan de discipelen

Gideon

Het verhaal van de Emmaüsgangers

Thess. 5: 16-18 Verblijdt u te allen tijd. Bidt zonder ophouden. Dankt God in alles; want dit is de wil van God in Christus Jezus over u.

De vrouwen bij het open graf

Jezus veroordeeld en gekruisigd (Goede Vrijdag)

Ark van Noach

In Gethsémané

Mattheüs 6:34 Zijt dan niet bezorgd tegen den morgen; want de morgen zal voor het zijne zorgen; elke dag heeft genoeg aan zijn zelfs kwaad.

Doortocht door de Rode Zee

De paasmaaltijd